PDA

View Full Version : Signature posting


cablernc
06-09-2008, 05:41 PM
Is there a problem with the web site? I lost my signature a couple of days ago and can't seem to get it back thru photobucket? HELP PLEASE!!
Thanks,
Carroll

RF Cobra
06-09-2008, 05:50 PM
I looked and there's not an image link to photobucket in your signature. You will need to put the link to the image back in your signature.

cablernc
06-09-2008, 06:00 PM
I looked and there's not an image link to photobucket in your signature. You will need to put the link to the image back in your signature.Allen I have about 20 times now but it doesn't do anything. I lost all my sigs. over the weekend and got em all fixed but this one?? I'm going to photobucket and coping the img. and then clicking on insert image under my sig. page and it does nothing??

RF Cobra
06-09-2008, 06:10 PM
Ok...that's not right. give me the link to your picture that you want in your signature and let me go in and see if I can figure out what is going on.



Allen I have about 20 times now but it doesn't do anything. I lost all my sigs. over the weekend and got em all fixed but this one?? I'm going to photobucket and coping the img. and then clicking on insert image under my sig. page and it does nothing??

cablernc
06-09-2008, 06:12 PM
http://i171.photobucket.com/albums/u294/2000RCAR/2007SHELBYGT500websignature_edited.jpg

I hope this is what you are asking for?

cablernc
06-09-2008, 06:14 PM
Ok...that's not right. give me the link to your picture that you want in your signature and let me go in and see if I can figure out what is going on.I copied the img. link to put it here and the pic showed up?

cablernc
06-09-2008, 06:16 PM
DONE DEAL!!!! THANKS!!

RF Cobra
06-09-2008, 06:22 PM
Got it. How's that look?

cablernc
06-09-2008, 06:24 PM
What did you do????

RF Cobra
06-09-2008, 06:29 PM
Went into your profile and pasted the image code and saved it. I don't know why it didn't save it correctly before when you were trying to do it, but it worked fine when I did it. At least it is back on there now. :)


What did you do????

cablernc
06-09-2008, 06:34 PM
THANK YOU SIR!!! Not sure what I was going but tried on 3 different computors.