PDA

View Full Version : Lowes Motor Speedway NASA AI schedule


svt_coupe
07-10-2002, 06:55 PM
Here it is! I believe this is also at the AmericanIron-East.com website...

Friday July 19, 2002 Lowes Under the Lights

Schedule (proposed)


11:00am Gate opens for pre-registered racers, officials and Media

1:00pm INEX Registration opens at the Pit Shack

4:30 pm All Hands Meeting (All officials, Drivers, Course flaggers) at Winners Circle

5:20 pm Infield road course practice for INEX and American Iron

6:00 SCCS 20 minute practice

6:20 American Iron 15 minute practice

6:35 INEX 15 minute practice

6:50 SCCS 20 minute practice

7:10 American Iron 15 Qualifying

7:25 INEX 15 Qualifying

7:40 SCCS 20 minute Qualifying

8:00 American Iron 30 min race

8:30 INEX 30 min race

9:00 SCCS 60 min race

10:00 DONE

11:00 Track and Paddock Close (All race teams must have vacated the track.)

johnbasf
07-10-2002, 07:11 PM
Thanks Bryan, so when can your fan club get in? (Hoovers Too):D :D

svt_coupe
07-11-2002, 09:32 AM
John - not sure when the gates open for non-racers. Let me check and find out when the gates officially open.

There was a slight change in the schedule. Here is the revised schedule.

Friday July 19, 2002 Lowes Under the Lights

Schedule (proposed)


11:00am Gate opens for pre-registered racers, officials and Media

1:00pm INEX Registration opens at the Pit Shack

4:30 pm All Hands Meeting (All officials, Drivers, Course flaggers) at Winners Circle

5:20 pm Infield road course practice for INEX and American Iron

6:00 SCCS 20 minute practice

6:20 American Iron 15 minute practice

6:35 INEX 10 minute practice

6:45 SCCS 20 minute practice

7:05 INEX 10 min or 6 lap Qualifying race 1

7:15 AMERICAN IRON 15 min. Qualifying

7:30 SCCS 20 minute Qualifying

7:50 INEX 10 min or 6 lap Qualifying race 2

8:00 American Iron 30 min race

8:30 INEX 30 min or 20 lap race

9:00 SCCS 60 min race

10:00 DONE

11:00 Track and Paddock Close (All race teams must have vacated the track.)