PDA

View Full Version : my latest mod...


svtgirl
02-11-2003, 05:12 PM
okay...I know Bonny has already seen this... but here it is again ;)

http://www.svtownersassociation.com/photopost/data/500/129pipe3.jpg

http://www.svtownersassociation.com/photopost/data/500/129pipe2.jpg

svtgirl
02-11-2003, 05:13 PM
okay... why can't I post pictures in the forum??

spittincobra01
02-11-2003, 05:45 PM
looks GREAT!!!! make sure you post pics when it is all installed.


to post pics on here, after you hit reply and type your message... scrool down and about 2" above the submit button is one that says browse... use that button to upload from your comp

sn8kbit
02-11-2003, 06:44 PM
here ya go. all ya need are image tags (use [ instead of ( )

(img) link(/img)

like that. comes out like this:


http://www.svtownersassociation.com/photopost/data/500/129pipe3.jpg

http://www.svtownersassociation.com/photopost/data/500/129pipe2.jpg

{edit} they must not support linking or something....ah well

97whitevert
02-11-2003, 07:20 PM
looks great Vanessa!!!!!! show us when ya get them on!!!:thumbsup:

winddysvt
02-14-2003, 01:41 AM
[QUOTE]Originally posted by svtgirl
okay... why can't I post pictures in the forum?? [/QUOT

---------------


hmmmmm,
I've been gone for almost a week -

I'll have to check that one out...

I did notice that happens with SVTOA from time to time --
do you think it happens when they are working on the site - to save "room" so that they don't have to shut the whole thing down like they used to?