PDA

View Full Version : Hypertech Power programmer


Meanfish
01-22-2005, 12:22 PM
Hey guys,
I sold my 04 cobra and still have my power programmer. It is item number 41027 from hypertech. It works on 02 -04 GT and 03-04 Cobras. It has been sitting on my shelf in the box since this summer. 1st $100 gets it. 781 316 4098 Paypal is accepted. I honestly no nothing about this item and have no use for it.

Sniperfox
01-22-2005, 01:09 PM
Did you reprogram your Cobra's factory settings?

Meanfish
01-22-2005, 02:57 PM
all we did was correct the speedo after i installed my gears then it went back into the box and was never used again.

Sniperfox
01-22-2005, 03:35 PM
I may be mistaken, but if you didn't re-install the cobra's original programming, the programmer cannot be used on another car. I hope that I am wrong.

jack
01-22-2005, 06:18 PM
I will take it if it can still be used on another car. I have a friend with a 04 GT looking for one. I will find out monday about using it from Hypertech. You can email me at jdaympw@aol.com thanks.

Coy
01-23-2005, 11:09 PM
Sniperfox is correct. I have this same programmer. You will have to take out the uploaded info from the car. It is like a swap of information. The programmer that you now have is downloaded with the original setting so to speak. You need to find the car back.

Mirage
01-24-2005, 10:31 AM
Meanfish~ This is taken directly from HyperTech's site:

If I use the Power Programmer III to tune my computer can I ever get the stock tuning back? Does the computer ever automatically overwrite or undo the Hypertech tuning?

The tuning delivered by the Power Programmer III will be the active tuning in your computer until YOU decide to remove it. At any time, you may plug the Programmer into the under-dash connector and reprogram your computer with the stock tuning that was originally present.

Meanfish
01-25-2005, 04:45 AM
Well Good Looking Out. I Guess This Thing Is No Good To Anyone.